Известие

Collapse
No announcement yet.

166-ца в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 166-ца в Пловдив

Някой има ли някакво инфо за тази 166?
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...591&f1=details

Колата изглежда много добре
    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Ами първо са объкали леко конете...175 са, отделно не пише на колко хил. км е!!! А и с тоя автомат...не че нещо но просто е проблемен! Ходи я виж пък може всичко да си е наред!
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Не ви ли се струва, че е много голямо разтоянието при фугата на пасажерския Airbag и го няма надписа (незнам де, на фейслифтовите пише ли си Airbag SRS на таблото или са го премахнали), инече колата ми изглежда мн. добре, има си всичко даже шитото табло, само мулти волан и парктроник и липсва. Трябва да се види и диагностира, най-вече автомата и турбото.
        Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
        Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
        FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!

Comment

Първоначално публикувано от savoibul Покажи съобщение
          Не ви ли се струва, че е много голямо разтоянието при фугата на пасажерския Airbag и го няма надписа (незнам де, на фейслифтовите пише ли си Airbag SRS на таблото или са го премахнали), инече колата ми изглежда мн. добре, има си всичко даже шитото табло, само мулти волан и парктроник и липсва. Трябва да се види и диагностира, най-вече автомата и турбото.
          Браво много си наблюдателен наистина има фуга , но и надписа липсва , а трябва да го има

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
            Браво много си наблюдателен наистина има фуга , но и надписа липсва , а трябва да го има
            Надписа липсва именно защото колата е с шитото табло и поради тази причина има по-големи фуги на пасажерския AIRBAG. Прегледал съм сумати такива 166-ци и всичките с шито табло изглеждат по този начин. Разгледайте mobile.de и ще ви стане ясно.

Comment

Преди горе долу седмица минавах покраи този авто салон не съм се спирал да я гледам просто във движение забелязах че ги няма пръскалките за фаровете мисля че и на снимките се вижда,иначе на първо четене изглежда добре.
              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Колата е на един приятел, който си е собственик на салончето, миналата седмица я регистрира на неговата си фирма, преди това беше на транзитни, даже викаше че ще си я оставя за него си. Иначе изглежда и върви доста добре. Ако някой има интерес с удоволствие ще му съдействам.
                sigpic
                Alfa Romeo GT JTD 16v `04
                Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
                Fiat Bravo GT TD100 `97 ex

Comment

Благодаря за съветите. Докъто се наканя да отида до Пловдив, някой ме изпревари.
                  Но пък капарирах друга 2.4/175/автоматична кутия.
                  Дано да я бива.

Comment

Първоначално публикувано от Marvin Покажи съобщение
                    Благодаря за съветите. Докъто се наканя да отида до Пловдив, някой ме изпревари.
                    Но пък капарирах друга 2.4/175/автоматична кутия.
                    Дано да я бива.
                    Супер честито и като я вземеш да ни я покажеш час по-скоро

Comment

Working...
                    X